توجه !!! ارسال خربدهای بالای ۱.۵ میلیون رایگان است . موجودی و قیمتها بروز است
قالب شیرینی کلاس آ
قالب شیرینی کلاس آقالب کلوجهقالب شیرینی کلاس آقالب شیرینی

قالب شیرینی ، بیسکویت و کلوچه طرحدار فنری سه عددی (ارسال رایگان)

rhgf advdkd
هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
33532
۱۷,۰۰۰

معرفی

قالب شیرینی بیسکویت و کلوچه سه عددی ، سه طرح متنوع ، فنری ، دارای نوشته در انتهای قالب برای چاپ روی بیسکویت

بررسی تخصصی

با انواع قالب شیرینی بیشتر آشنا شوید

ابزار شیرینی پزی و کیک پزی 0 نظرها
انواع قالب شیرینی

بوی هل، گلاب و زعفران شیرینی، شما را به سوی خودش می‌کشد اما آیا اگر این شیرینی ظاهر دلچسب و فریبنده‌ای نداشته باشد، شما رقبتی به خوردن آن خواهید داشت. ممکن است جواب شما مثبت باشد. چون شاید شما گرسنه باشید و در نهایت پس از خوردن، دیگر شکل و طرح شیرینی اهمیتی نخواهد داشت.
اما اغلب با وجود حرف‌هایی که همیشه پشت سر شیرینی بوده و هست که برای دندان ها ضرر دارد و باعث چاقی می‌شود، نیاز به محر‌ک‎های بیشتری برای ایجاد رقبت در شما برای خوردن شیرینی وجود دارد. یکی از این محرک‌ها قالب شیرینی است.

وقتی حرف از قالب می‌شود بیشتر ذهن به سمت کیک می‌رود، اما برای شکل دادن به انواع شیرینی‌ها، بیسکویت‌ها و دسر‌ها به قالب احتیاج است، وگرنه همه شیرینی‌ها و بیسکوئیت‌ها یا بی شکل می‌شدند یا نهایتا به شکل دایره‌های نامنظم و غیر هم اندازه تهیه می‌شدند.

انواع قالب شیرینی

انواع قالب شیرینی عبارت است از:

  1. قالب شیرینی معمولی
  2. قالب کمربندی
  3. قالب آنجل
  4. قالب طرحدار
  5. قالب مخصوص نان یا کیک صبحانه
  6. قالب کاپ کیک
  7. قالب شیرینی پای
  8. سینی شیرینی
  9. قالب‌های سیلیکونی
  10. قالب مونو پورشن
  11. کاتر
  12. استنسیل
  13. ترانسفر
  14. قالب شکلات

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

1. قالب شیرینی معمولی

بیشتر شبیه یک ماهیتابه بدون دسته است و به آن پن (ترجمه انگلیسی) هم گفته می‌شود. از جنس آلومینیوم یا تفلون به شکل دایره با اندازه قطر‌های متنوع ساخته می‌شود.
در بعضی از اجناس باید قالب شیرینی را با روغن چرب کنید یا در آن کاغذ روغنی بگذارید تا کیک شما به قالب نچسبد و به راحتی از قالب خارج شود.
سایز‌های مناسب این قالب‌ها با قطر 18، 20 و 22 سانتی‌متر است. از مزیت‌های این سایز‌ها قرار دادن دو قالب به صورت همزمان در فر است. انواع قالب شیرینی را باید از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنیم.

فروش لوازم قنادی

2. قالب کمربندی

یک نوار با پهنای مناسب به شکل گرد که دو سر آن بوسیله گیره‌های مخصوص به هم متصل می‌شود.
این قالب کف ندارد و از آن روی سینی فر استفاده می‌شود. برای خارج کردن کیک پس از پخت نیازی به وارونه کردن قالب نیست. فقط کافیست گیره قالب شیرینی را باز کنید تا با استفاده از حالت فنری، قالب از کیک جدا شود. این قالب مناسب‌ترین گزینه برای تهیه چیز کیک نیز هست.

3. قالب آنجل

این قالب مانند قابلمه ایست که یک استوانه تو خالی وسط آن قرار داده‌اند. حجم این قالب زیاد است و گزینه مناسبی برای تهیه کیک‌های اسفنجی است و استوانه وسط آن کمک می‎کند تا همه جای مایه کیک به صورت یک دست پخته شود.
فروش عمده لوازم قنادی اصفهان انواع قالب شیرینی در طرح‌ها و مدل‌های مختلف را دارد، خرید عمده لوازم قنادی برای افرادی که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت می‌کنند، در کاهش هزینه‎ها موثر است.

4. قالب طرحدار

این قالب مانند قالب آنجل است با این تفاوت که بدنه اصلی آن طرحدار است. از آنجایی که نمی‎شود سطح این قالب‎ها را با کاغذ روغنی به واسطه طرحدار بودنشان پوشاند، معمولا این قالب‌‎‌ها را از جنس نچسب تهیه می‌‎کنند.

قالب‎های شیرینی | خانه ابزار شیرینی

5. قالب مخصوص نان یا کیک صبحانه

این قالب‌ها با شکل مکعب مستطیل برای پخت انواع نان‌های فانتزی و کیک‌های صبحانه مناسب است.

6. قالب کاپ کیک

قالب شیرینی کاپ کیک از قالب‌های کاربردی است. این قالب‌ها ظاهری مانند سینی فر دارند و حتی به همان اندازه تولید می‌شوند. معمولا بین 6، 12 یا 24 گودی دایره‌ای برای تهیه کیک‌های کوچک فنجانی یا همان کاپ کیک یا کیک یزدی دارند.

7. قالب شیرینی پای

قالب‌های دایره یا مستطیل دو تکه (دیواره و کف) جدا از هم که برای تهیه کیک‌های میوه ای (تارت) و دسر های خوشمزه یا پیتزا مورد استفاده قرار می‌گیرد. جدا بودن کف این قالب‌ها منتقل کردن کیک را از داخل قالب آسان می‌کند. فروشگاه‌هایی که به صورت تخصصی در زمینه‌ی فروش لوازم قنادی فعالیت دارند، انواع قالب‌های شیرینی را دارند.

8. سینی شیرینی

برای تهیه کیک‌های تخته‌ای یا کیک‌های نازک مورد استفاده در شیرینی رولت مورد استفاده قرار می‌گیرد. متناسب با نوع فر اندازه‌های مختلف این سینی در بازار موجود است. برای تهیه شیرینی‌ها خشک مانند شیرینی‌های خوشمزه نارگیلی از این سینی‎ها می‎توان استفاده کرد.

قالب‎های شیرینی | خانه ابزار شیرینی

9. قالب‌های سیلیکونی

این قالب‌ها با قابلیت انتقال طرح‌های متنوع با دقت و ظرافت بالا پر استفاده‎ترین لوازم قنادی هستند.
توانایی تحمل سرمای فریزر و گرمای فر را دارند.
برخی از انواع آن‎ها به عنوان قالب فوندانت جهت شکل دادن به خمیر فوندانت و تزئین کیک‎های فوندانت مورد استفاده قرار می‎گیرند.
نوع دیگر برای تهیه دسر‎ها مورد استفاده قرار می‎گیرند. بعضی از این قال‎ ها مانند قالب کاپ کیک قابلیت تهیه چندین شیرینی یک شکل و یک اندازه را دارند. تهیه کیک‎های سه بعدی با استفاده از این قالب‎ها میسر می‎شود.
شما می‌توانید انواع قالب‌های سیلیکونی را از فروشگاه‌های فروش لوازم قنادی حرفه ای در طرح‌ها و مدل‌های مختلف تهیه کنید.

10. قالب مونو پورشن

این قالب‌ها برای تهیه تعداد زیادی دسر‌های یک شکل و یک اندازه مورد استفاده قرار می‌گیرد. این قالب‌ها از چهار قسمت تشکیل شده است. قسمت اول سینی است که تمام مجموع قالب‎ها را در خود جای می‎دهد. قسمت بعدی قالب‎های ردیفی است که با اشکال مختلف روی سینی قرار می‎گیرند.
قسمت دیگر کاتر مخصوص به شکل قالب است که جهت بریدن کیک و قرار دادن داخل قالب دسر مورد استفاده قرار می‎گیرد. قطعه آخر آسانسور است که برای خارج کردن دسر‎های آماده از قالب استفاده می‌شود.

قالب‎های شیرینی | خانه ابزار شیرینی

11. کاتر

نام دیگر قالب‌های برش دهنده است که در تهیه بیسکویت ها (کوکی) مورد استفاده قرار می‌گیرد و از دو جنس پلاستیک یا استیل تهیه می‌شود.
برخی از این قالب‌ها فشاری هستند. یعنی یک پیستون به این قالب ها اضافه شده است که ضمن نقشدار کردن روی خمیر بیسکویت، به خارج کردن خمیر برش خورده از داخل کاتر کمک می‌کند.

12. استنسیل

قالب‎های نازک جهت تزئین دیواره یا سطح کیک با استفاده از پودر قند یا قهوه یا کاکائو که در طرح و اندازه‎های متنوع در بازار موجود است. برخی از این نوع قالب‎ها از مقوا یا کاغذ‎های نسبتا کلفت یا پلاستیک‎های فشرده و انعطاف پذیر تهیه می‎شود.

13. ترانسفر

قالب‌های سیلیکونی یا پلی‎کربن به شکل کاتر هستند که برای برش استفاده نمی‎شوند فقط طرح را روی خمیر یا فوندانت منتقل می‎کنند.

14. قالب شکلات

قالب از جنس سیلیکون یا پلی‎کربن هستند که شکل تخته‎ای که به وسیله حرارت غیر مستقیم بخار آب تبدیل به مایع شده است را با استفاده از آنها شکل داده و برای تزئین کیک، شیرینی یا دسر مورد استفاده قرار می‎دهند.

ثبت نقد و بررسی

امتیاز و دیدگاه کاربران

از مجموع ۰ امتیاز
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
33532
۱۷,۰۰۰
ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید